RAUT 400,- Kč/osoba
Teplý bufet:
- Šunka na kosti, okurky, cibulky, hořčice, křen
- Hovězí gulášek
- Marinované kuřecí paličky
- Kuřecí nebo zvěřinové ragů
- Vepřové řízečky z panenky
- Kuřecí řízečky v corn flakes
Studený bufet:
- Uzeninové mísy- nářez českých uzenin a salámů:
uzený jazyk, moravské uzené, debrecínská pečeně, kladenská pečeně, tyrolský špek, pikantní salám Noblesa, uherský salám, čabajka - Sýrové variace- set z českých a holandských sýrů:
Eidam, Excelent více druhů, uzený sýr, gouda, sýrové dorty,hermelínové dortíčky, pikantní hermelíny - Kuřecí roládky plněné masovou náplní
- Pečená kachna plněná mandlovou nádivkou
- Medailonky z vepřové panenky s rokfórovou a křenovou pěnou
- Prošut zdobený žlutým melounem
- Šunkové rolky plněné lahůdkovým salátem
- Kořeněné rozbífové rolky s celerovým salátem
- Šunko-sýrové rolky plněné feferonkou obalované v trojobalu
- Vejce zdobená sýrovou a lososovou pěnou
- Plněné větrníčky uherákovou pěnou
- Kanapky- více druhů
- Krevetový koktejl v poháru zdobený citrónem
- Sleďové závitky
Přílohy teplé:
- Smažené hranolky
- Smažené bramboráčky
- Dušená rýže
- Vařené brambory
Přílohy studené:
- Bramborový salát
Pečivo:
- Banketky – svělé, tmavé
- Chléb
Saláty:
- Těstovinový salát
- Ledový salát s rajčátky a Mozzarelou
- Zelný salát s křenem
- Zeleninové platíčko
Dezerty:
- variace mini dezertů