Polední menu28.5.2010
Saláty a předkrmy
Zeleninový talíř se šunkou a srýrem přelitý dresinkem, pečivo85,-
Polévky
Hovězí vývar se zeleninovými noky13,-
Hotová jídla
Hovězí maso vařené, smažené hranolky, tatarská omáčka59,-
Hovězí guláš, houskový knedlík59,-
Hamburské vepřové maso, houskový knedlík59,-
Vepřový plátek na žampiónech, dušená rýže59,-
Sekaná pečeně, bramborová kaše, kyselá okurka59,-
Kuřecí medailonky" Francie" zapečené se třemi druhy sýra, vařené brambory 59,-
Bezmasé pokrmy
Smažený sýr, vařené brambory, tararská omáčka65,-
Speciální nabídka
Hovězí vývar se zeleninovými noky
Hamburské vepřové maso, houskový knedlík
0,2l Budvar 10°75,-