Polední menu21.9.2010
Saláty a předkrmy
Zeleninový talíř se šunkou a sýrem přelitý " farmářským" dresinkem, pečivo85,-
Zelný salát13,-
Rajčatový salát13,-
Polévky
Hovězí vývar s masem a vejcem13,-
Hotová jídla
Hovězí maso vařené, vařené brambory, dušená zelenina na másle59,-
Vepřové maso " po revírsku", bramborový knedlík59,-
Jaternicový prejt, vařené brambory, kysané zelí59,-
Pštrosí vejce, bramborová kaše59,-
Smažený karbanátek, bramborová kaše59,-
Kuřecí nudličky v breťanské omáčce s brokolicí, dušená rýže59,-
Smažené kuře, vařené brambory m.m., kyselá okurka59,-
Speciální nabídka
Hovězí vývar s masem a vejcem
Jaternicový prejt, vařené brambory, kysané zelí
0,2l Budvar 10°75,-
Nabídka dne
Kančí plec se šípkovou omáčkou, houskový knedlík72,-

